Εύκολη εγκατάσταση δαπέδων εξωτερικού χώρου Ecoraster

Υδατοπερατά δάπεδα σε γρήγορο χρόνο

Η εγκατάσταση του δαπέδου Ecoraster πρέπει πάντα να ακολουθεί τις προδιαγραφές για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός του ευνοεί τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση χωρίς απαραίτητα τη χρήση βαρέως εξοπλισμού. Τα στοιχεία παραδίδονται σε φύλλα εμβαδού 1,33 m² που αποτελούνται από 12 μονά κομμάτια ECORASTER® (4×3). Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να εγκατασταθούν με μία μόνο κίνηση απευθείας από την παλέτα, καθώς το κάθε φύλλο είναι ελαφρύ και το σύστημα συναρμογής λειτουργεί γρήγορα και εύκολα.

Σε περιπτώσεις μεγάλων εκτάσεων όμως όπου εξυπηρετεί η χρήση βαρέων οχημάτων, το δάπεδο Ecoraster χάρη στην εξαιρετική αντοχή του επιτρέπει την κίνηση όλων των οχημάτων ακόμα και κενό προσφέροντας έτσι ταχύτητα και ευκολία στην εγκατάσταση του.

Ανάλογα με τον τύπο πλήρωσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή βάση πριν από την εγκατάσταση όπως συνιστάται.

Εγκατάσταση

Ξεκινήστε την εγκατάσταση σε μια γωνία της περιοχής. Βεβαιωθείτε ότι οι εγκοπές συναρμογής είναι προς τα έξω, προς την κατεύθυνση της περιοχής που πρόκειται να εγκατασταθεί. Τα επόμενα φύλλα συνδέονται απλά με τις εγκοπές των προηγούμενων στοιχείων ECORASTER®. Για ένα ευθυγραμμισμένο αποτέλεσμα, συνιστούμε τη χρήση ενός νήματος στάθμης κατά μήκος του εξωτερικού χώρου.

Προσαρμογή – Κόψιμο

Τα στοιχεία ECORASTER μπορούν να κοπούν και να προσαρμοστούν γρήγορα χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα εργαλεία.

  • Σέγα
  • Πριόνι
  • Τροχό κοπής

Γέμισμα – Πλήρωση

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές υλικών (εδώ να μπει υπερσύνδεση με τις επιλογές πλήρωσης) και συνδυασμών για την πλήρωση του δαπέδου Ecoraster.

! Αποσυναρμολόγηση

Τα προ-συναρμολογημένα φύλλα μπορούν να αποσυνδεθούν αν χρειαστεί. Τοποθετήστε το φύλλο που θέλετε να αποσυνδέσετε πάνω από ένα άλλο φύλλο, με την άκρη κατά μήκος της περιοχής που θέλετε να χωρίσετε. Πιέστε το ανώτερο στρώμα (αυτό που θέλετε να διαχωρίσετε) με το πόδι σας με αρκετή δύναμη ώστε να χαλαρώσετε τις εγκοπές του συστήματος ασφάλισης.