Υδατοπερατοί χώροι στάθμευσης

Διαχείριση ομβρίων υδάτων με υδατοπερατούς χώρους στάθμευσης

Το ανθεκτικό δάπεδο εξωτερικού χώρου Ecoraster προσφέρει πολλές επιλογές στην διαμόρφωση χώρων για τη στάθμευση αυτοκινήτων.

Η στεγανοποίηση των επιφανειών έχει καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία μας. Κρίνεται επομένως επιτακτική η ανάγκη για την δημιουργία υδατοπερατών επιφανειών φιλικών προς το περιβάλλον, προκειμένου να επιτρέπεται η διήθηση του νερού της βροχής στο υπέδαφος, με αποτέλεσμα τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.
Τα υδατοπερατά δάπεδα εξωτερικού χώρου ECORASTER είναι η ιδανική λύση για ανθεκτικές και διαπερατές επιφάνειες χώρων στάθμευσης. Τα δάπεδα μπορούν να προσαρμοστούν στο αστικό τοπίο και να εναρμονιστούν στο φυσικό περιβάλλον με ευχάριστο και μοντέρνο τρόπο.

Οφέλη / πλεονεκτήματα του δαπέδου Ecoraster

Οικολογικό

Φιλικά προς το περιβάλλον. Τα δάπεδα εξωτερικού χώρου Ecoraster κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά και είναι και τα ίδια ανακυκλώσιμα.

Δημιουργικό

Σύγχρονος σχεδιασμός υδατοπερατών επιφανειών χάρη στις ευέλικτες επιλογές πλήρωσης. Προσφέρονται πολλές και ποικίλες λύσεις ανάλογα με την αισθητική που ακολουθείται αλλά και τη χρήση του χώρου.

Υδατοπερατό

Το δάπεδο Ecoraster© επιτρέπει τη διείσδυση του νερού μέσα από αυτό, φιλτράροντας το μέσα από το χώμα κάτω από τη στρωμένη επιφάνεια, συμβάλλοντας έτσι στην ορθολογική διαχείριση των ομβρίων υδάτων και στην αποφυγή έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Ανθεκτικό

Επιπλέον, η αντοχή του σε θλίψη διασφαλίζει τη δυνατότητα κίνησης και στάθμευσης ακόμα και βαρέων οχημάτων χωρίς τον κίνδυνο υποχώρησης ή καθίζησης.

Οικονομικό

Η μεγάλη υδατοπερατότητά του προσφέρει οικονομία στην κατασκευή καθώς δεν απαιτούνται αποχετευτικά έργα και έργα αποστράγγισης.

Τύποι Υδατοπερατών Χώρων Στάθμευσης

Ecoraster mineral

Ecoraster green

Ecoraster microgreen

Ecoraster bloxx

Ecoraster stone