Τι είναι το ecoraster;

Δάπεδα εξωτερικού χώρου

To Ecoraster© είναι το τέλειο αειφόρο δάπεδο για υδατοπερατή διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και ενίσχυση εδαφών. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό, ουδέτερο για το περιβάλλον, τα δάπεδα αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους με ειδικό μηχανισμό συναρμογής, έτσι ώστε να σχηματίζουν μια απόλυτα ανθεκτική, επίπεδη και εύκαμπτη επιφάνεια φιλική προς το περιβάλλον. Όλοι οι τύποι ECORASTER® είναι στοιχεία διαστάσεων 33 x 33 cm. Τα στοιχεία παραδίδονται σε φύλλα εμβαδού 1,33 m² που αποτελούνται από 12 κομμάτια ECORASTER (4×3). Οι μεγάλες περιοχές μπορούν να εγκατασταθούν με μία μόνο κίνηση απευθείας από την παλέτα, καθώς το κάθε φύλλο είναι ελαφρύ και το σύστημα συναρμογής λειτουργεί γρήγορα και εύκολα.

Το ανθεκτικό δάπεδο εξωτερικού χώρου Ecoraster© είναι η δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη λύση για την κατασκευή χώρων στάθμευσης, δρόμων, πλατειών- πάρκων, πεζόδρομων, ιππικών κέντρων και σταθεροποιημένων γεωργικών εδαφών.

Οικολογικό

Τα δάπεδα Ecoraster κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά και είναι και τα ίδια ανακυκλώσιμα. Η πρώτη ύλη είναι ανακυκλωμένες πλαστικές σακούλες, κρατώντας αποτελεσματικά τα εκατομμύρια των μη-διασπώμενων από δημόσιους χώρους υγειονομικής ταφής.

Ανθεκτικό

Το δάπεδο Ecoraster© κατανέμει ομοιόμορφα τις δυνάμεις σε ολόκληρη την επιφάνεια. Τα υψηλής ποιότητας υλικά μας εγγυώνται υψηλές τιμές φορτίων έως 800 t/m² και αξονικού φορτίου έως 20 t/m² (DIN 1072: 1985).

Υδατοπερατό

Το δάπεδο Ecoraster© επιτρέπει τη διείσδυση του νερού μέσα από αυτό, φιλτράροντας το μέσα από το χώμα κάτω από τη στρωμένη επιφάνεια, συμβάλλοντας έτσι στην ορθολογική διαχείριση των ομβρίων υδάτων και στην αποφυγή έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

Διακοσμητικό & Δημιουργικό

Τα εξωτερικά δάπεδα ECORASTER μπορούν να πληρωθούν με διαφορετικά υλικά όπως: διακοσμητικό βότσαλο ή χαλίκι, γέμισμα με εδαφικά μίγματα προκειμένου η τελική επιφάνεια να φυτευτεί (σπορά, μικρόφυτα), αλλά και με κυβόλιθους σε διάφορα χρώματα.

Σταθερότητα σε όλα τα εδάφη

Ανάλογα με τη βάση και την εφαρμογή, τα δάπεδα ECORASTER προσαρμόζονται στη φυσική επιφάνεια και σχηματίζουν ένα σταθερό και επίπεδο δάπεδο για μονοπάτια και χώρους στάθμευσης. Το αποδεδειγμένο σύνθετο σύστημα ασφαλείας παρέχει ισχυρή και σταθερή ενίσχυση του εδάφους ανά πάσα στιγμή.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Δυνατότητα Do It Yourself

Ο σχεδιασμός του ευνοεί τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση χωρίς απαραίτητα τη χρήση βαρέως εξοπλισμού.Μπορείτε να εγκαταστήσετε 80-100 m² ανά ώρα σε σωστά προετοιμασμένη υπόβαση.

Κατασκευή

Τα δάπεδο Ecoraster© σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στη Γερμανία από την Purus Plastics GmbH, η οποία ελέγχει την ποιότητα των πρώτων υλών που υπεισέρχονται στο προϊόν σύμφωνα με τα πρότυπα ISO.

Φιλικό προς το Περιβάλλον

Το ECORASTER είναι περιβαλλοντικά ουδέτερο, δοκιμασμένο από τον ΟΟΣΑ και μπορεί να ανακυκλωθεί. Ως αποτέλεσμα, τα δάπεδα μας συνιστώνται και για χρήση σε περιοχές προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η ποιότητα και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα αλληλοσυμπληρώνονται.

Ποιότητα

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο για να αντέχει την υψηλότερη καταπόνηση βαρέως εξοπλισμού και έρχεται με 20ετή εργοστασιακή εγγύηση. Η κατασκευή του από ένα συγκεκριμένο είδος πλαστικού (LD-PE), καθιστά το Ecoraster® κατάλληλο για υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς παραμόρφωση.