Γήπεδο Golf - La Oliva

Γήπεδο Golf - La Oliva

Το πλέγμα μας έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε γήπεδα γκολφ σε ολόκληρο τον κόσμο. To Ecoraster έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε πράσινες περιοχές αλλά και για πεζοδρομήσεις και μονοπάτια κίνησης cart όπου η λάσπη και η υπερβολική φθορά κάνει τις περιοχές δύσβατες και μη λειτουργικές.

Το πλέγμα αποτρέπει την υπερβολική συμπίεση του εδάφους ώστε να ευνοείται το ριζικό σύστημα ενώ διατηρεί τα μονοπάτια για την κίνηση πεζών και οχημάτων συντήρησης στεγνά και πλήρως προσβάσιμα όλες τις εποχές λόγω της υδατοπερατότητάς του.

Χάρη στο Ecoraster μειώνεται η ανάγκη επανασποράς και περιορίζεται σημαντικά το κόστος συντήρησης. Όπου απαιτείται άμεση εφαρμογή χλοοτάπητα μπορεί να τοποθετηθεί το προκαλλιεργημένο Ecoraster Green . Οι πελάτες επιλέγουν τον τύπο χλοοτάπητα και το ποσοστό της κάλυψης του εδάφους απαιτούν. Για παράδειγμα μια περιοχή σημειου εκκίνησης (ΤΕΕ) που έχει σημαντική φθορά η τα μονοπάτια που κινούνται τα carts μπορούν με χρήση του πλέγματος Ecoraster Green να τεθούν άμεσα σε λειτουργία.

Ημερομηνία

12 Ιουνίου 2017

Ετικέτες

Ecoraster MicroGreen, golf
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2020 Ecoraster Hellas
Powered by Fork Studios Fork Studios